SENSES HUDKLINIKK

permanent makeup (PMU)

Fremhever et friskt og naturlig utseende

Behandling av øyebryn, lepper eller vippekant

Utføres av makeup-artister med lang erfaring

Hva er permanent makeup?

Permanent Makeup (PMU) er en populær estetisk behandling som utføres på øyebryn, lepper eller vippekant, for å skape et friskere og mer naturlig utseende.

I en behandling sprøytes det inn pigment i hudens øverste lag, for å etterligne utseendet av sminke eller forbedre ansiktets naturlige trekk.

Behandlingen tilpasses dine ønsker og behov, og vi vil før behandling tegne og vise hva du kan forvente før vi starter behandlingen. Dette innebærer opptegning på bryn, vipper eller lepper, med farge og form av område som skal behandles.

Resultatene fra permanent makeup varer opptil flere år, men vil gradvis viskes ut over tid. Hos oss er vi lidenskapelig opptatt av at du føler deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og vi har lang erfaring med å oppnå ønskede resultater for våre kunder. 

 

permanent makeup for bryn

Permanent makeup for bryn gir deg perfekt formede og fyldige bryn som fremhever dine naturlige ansiktstrekk. De varige resultatene gjør at du slipper å stelle brynene dine om morgenen eller før spesielle anledninger.

Permanent makeup hårstrå- teknikk

Pris: 4500,- 
Tid: 150 minutter

Denne teknikken lar oss skape et veldig naturlig resultat uten definerte grenser. Her legges det vekt på å fremheve, understreke/ eventuelt forsiktig justere/ korrigere ditt naturlige uttrykk 

Permanent makeup bryn skygge-pixel

Pris: 4200,- 
Tid: 150 minutter

Skygge-pixel egner seg best for dem, som ønsker et mykt og naturlig resultat.

Denne metoden er også perfekt for deg som driver med idrett for et frisk og velpleiet utseende
både på og utenom trening.

permanent makeup for vipper

Permanent makeup for vipper gir deg en naturlig forsterket og definert vippekant og en illusjon av mer fremtredende vipper. Etter behandling slipper du daglig påføring av mascara eller eyeliner.

permanent makeup eyeliner

Pris: 4500,- 
Tid: 150 minutter

Med permanent makeup eyeliner fremheves og markeres øynene. Ved å bruke en fin linje øverst får du et mer våkent blikk.

 
permanent makeup mellom vipper

Pris: 4200,- 
Tid: 150 minutter

Permanent Makeup mellom vipper er perfekt for deg som ønsker å definere og forbedre øynene, men ikke for sterke, uten å vise at du har permanent sminke. Forbedring av vippekanten skaper effekten av tette vipper, slik at det ferdige resultatet er veldig naturlig. Behandlingen er
trygg og rask.

permanent makeup for lepper

Ved hjelp av pigmenter påføres leppene dine en jevn og naturlig farge, som reduserer behovet for bruk av produkter som lip liner eller leppestift. Våre spesialister sørger for en nøye og skånsom påføring, tilpasset dine ønsker og leppenes naturlige form.  

permanent makeup lip blush

Pris: 4500,- 
Tid: 150 minutter

Lip blush er egnet for dem, som vil ha virkelig naturlig, gjennomsiktig resultat. Den passer for pent konturformede lepper med god symmetri og du ønsker bare å gi mer livaktig farge, men ikke endre den helt. Vanligvis er fargevalgene for denne teknikken veldig naturlige

 
permanent makeup lepper

Pris: 4200,- 
Tid: 150 minutter

Denne behandlingen er det beste valget hvis du ønsker å få leppefarge fra blek til mer lys og levende eller fikse liten asymmetri på leppene.

Resultat er mer synlige og definerte lepper. Perfekt for lepper med ekstra kald undertone, som krever at de har tettere dekning av leppene.

Det er viktig å vurdere dine individuelle behov og omstendigheter om du vurderer permanent makeup.

Behandlingen passer for de som:

1. Estetikk: Ønsker å forbedre eller forandre sine naturlige ansiktstrekk, for eksempel de som ønsker fyldigere lepper eller mer definerte øyenbryn.

2. Tidsbesparelse: Vil spare tid i det daglige på sminkerutiner. Behandlingen passer ideelt for deg som foretrekker å våkne opp hver morgen med “ferdig” makeup.

3. Allergi og sensitiv hud: Sliter med allergi, sensitiv hud eller føler ubehag med tradisjonell sminke. Behandlingen reduserer risikoen for allergiske reaksjoner og hudirritasjoner.

4. Håravfall: Har mistet øyenbrynshår, enten på grunn av alder, medisinske tilstander som alopecia, eller som en bivirkning av behandlinger som kjemoterapi.

5. Aktiv livsstil: Har en aktiv livsstil som svømming, løping eller trener på treningssenter. Behandlingen gjør at sminken forblir på plass under trening.

6. Aktivt begrensende: Har fysiske begrensinger som leddgikt etter parkinsons syndrom, som gjør det vanskelig å påføre sminke presist. 

7. Synsproblemer: Har vanskeligheter med å se klart og derfor sliter påføre sminke. 

De fleste som tar permanent makeup hos oss opplever en følelse av prikking eller lette stikk snarere enn smerte.

Hos oss bruker vi teknikker og utstyr av høy kvalitet slik at behandlingen er så skånsom som mulig. Ettersom våre makeup-artister har lang erfaring kan du være sikker på å føle deg godt ivaretatt og at behandlingen vil utføres etter høy kvalitet og gode standarder. 

 

KONSULTASJON:

 1. Målsetting og Forventninger: Her vil vår tekniker diskutere dine ønsker og forventninger. Dette inkluderer form, farge, og generelt utseende du ønsker for lepper, øyebryn, eller vipper.
 2. Hudanalyse: Vår spesialist vil analysere hudtypen din for å bestemme passende pigmenter og teknikker. Dette er viktig for å sikre at resultatene ser naturlige ut og varer lengst mulig.
 3. Helse og medisinsk bakgrunn: Du vil bli spurt om din medisinske historie, eventuelle allergier, og hudtilstander for å sikre at behandlingen er trygg for deg.
 4. Fargevalg og design: Basert på dine ønsker og råd fra vår spesialist, vil dere sammen bestemme farge og design. For eksempel vil fargen på leppepigmentet bli valgt for å komplementere din naturlige hudtone.
 5. Forklaring av prosedyren og etterbehandling: Vår spesialist vil forklare deg hele prosessen, inkludert hva du kan forvente under og etter behandlingen, samt hvordan du skal ta vare på det behandlede området.

BEHANDLING:

 1. Forberedelse: Huden renses og forberedes. En bedøvende krem kan bli påført for å redusere ubehag.
 2. Tegning av Guide: For øyebryn og lepper, vil teknikeren tegne og vise den planlagte formen før pigmenteringen starter.
 3. Pigmentering: Ved bruk av spesialiserte instrumenter, blir pigment forsiktig innført i hudens øverste lag. Teknikken varierer avhengig av området (lepper, øyebryn, vipper).

ETTER BEHANDLING:

 1. Etterbehandling: Du vil få detaljerte instruksjoner om hvordan du skal ta vare på området etter behandlingen, inkludert rengjøring og fuktighetsgivende.
 2. Helings-prosess: Det kan være litt hevelse og rødhet umiddelbart etter prosedyren. Det vil variere noe fra til person til person hvor lenge du vil føle at du har gjennomgått behandling, men normalt mellom 2 dager til en uke. 
 3. Oppfølging og touch-ups: En oppfølgingsavtale kan være nødvendig for å evaluere resultatet og gjøre eventuelle touch-ups.

Generelt sett er det ingen medisinsk grunn til å unngå å gå tilbake til jobb, men det kommer an på personlig komfort og natur av arbeidet ditt. 

Spør oss gjerne om dette før du skal ta en behandling

Permanent makeup er semi-permanent og varer vanligvis flere år, og hvor ofte vi anbefaler en touch-up kan variere avhengig av flere faktorer som blant annet:

1. Holdbarhet: Mens permanent makeup normalt varer fra 1 til 3 år, vil pigmentet gradvis falme over tid. Dette er normalt og forventet.

2. Individuelle Faktorer:

 • Hudtype: Oljete hud har en tendens til å falme raskere enn tørr hud.
 • Fargevalg: Lysere farger falmer raskere enn mørkere farger.
 • Livsstil: Mye eksponering for solen og regelmessig bruk av eksfolierende hudpleieprodukter kan fremskynde fadingprosessen.
 • Metabolisme: Personer med høyere metabolisme kan oppleve raskere fading.

3. Typisk Tidsramme for Touch-Ups:

 • Øyenbryn: Hvert 1-2 år.
 • Lepper: Hvert 2-3 år.
 • Eyeliner: Hvert 2-5 år

4. Personlige Preferanser: Noen ønsker å opprettholde et veldig skarpt og definert utseende, og kan derfor velge hyppigere touch-ups.

5. Første Touch-Up: Den første touch-upen, som vanligvis skjer noen uker til måneder etter den første behandlingen, er for å korrigere eventuelle områder hvor fargen ikke har tatt godt eller for å gjøre mindre justeringer.

Reultatene fra permanent makeup er langvarige, men varierer fra person til person avhengig av  behandlet område og livsstil. En generell pekepin på hvor lenge resultatene var er:

 • Øyenbryn: 1-2 år.
 • Lepper: 2-3 år.
 • Eyeliner: 2-5 år

Mer at det vil være vanlig å gjøre en touch up, noen uker til måneder etter din første permanent makeup behandling. En touchup behandling er betydeligere rimeligere enn første behandling.

Behandlinger med permanent makeup er generelt ansett som trygge for de fleste når de utføres av kvalifiserte og erfarne spesialister. Likevel, som med alle kosmetiske prosedyrer, er det viktige sikkerhetshensyn å ta i betraktning:

Profesjonell Ekspertise: Hos oss får du en lisensiert og erfaren permanent makeup-artist til å gjennomføre behandlingen. 

Hygiene og Sterilitet: Behandlingen utføres i et rent og hygienisk miljø med sterile instrumenter for å unngå infeksjoner.

Kvalitet på pigmenter: våre spesialister bruker høykvalitets, hypoallergeniske pigmenter som er trygge for bruk i huden.

Hudtype og tilstander: Hvis du har hudtilstander som eksem, psoriasis, rosacea, eller veldig sensitiv hud, bør du diskutere dette med teknikeren. Personer med keloid arrdannelse bør også vurdere risikoen.

Etterbehandlingspleie: Følg nøye teknikerens instruksjoner for etterbehandlingspleie for å redusere risikoen for infeksjon og sikre best mulig heling.

Medisinske hensyn: Informer teknikeren om eventuelle medisinske tilstander eller medisiner du tar, da dette kan påvirke hvordan huden din reagerer på behandlingen.

Risikoer
: Som med alle kosmetiske prosedyrer, finnes det risikoer, inkludert infeksjoner, allergiske reaksjoner, og uønskede resultater. Disse risikoene er sjeldne når behandlingen utføres riktig

Nei, det er ikke mulig for andre å se at du har tatt permanent makeup. 

ANMELDELSER

80+ anmeldelser på google

Olga

Olga er sertifisert makeup-artist og har mer enn 10 års erfaring. Hun har undervist permanent makeup på videreutdanning og har utfør mer enn 500 behandlinger. 

Ragnhild
Read More
Alltid fornøyd med resultatet på senses spa! Kan absolutt anbefales.
Maria
Read More
Anbefales! Lekkert og rent lokale, god service, kompetente behandler og bra resultat 🙂
Khemjira
Read More
Beste kundeservice. Kommer alltid å hå hit. Anbefales!!!!
Csilla
Read More
Veldig hyggelige og fine lokal, ble forklart alt gjennom behandlingen som jeg har vært utrolig fornøyd.

Kontaktskjema