SENSES HUDKLINIKK

Hvorfor velge
senses hudklinikk?

    Hos oss i Senses Hudklinikk har vi en visjon om å skape ekstraordinære velvære-opplevelser og resultater for våre kunder. 

Alle våre behandlinger utføres med kvalitets-sikrede produkter, som er gode for kropp og sjel – og som skaper optimale resultater i alt fra en hud eller vippebehandling – til voks eller massasje-behandling. 

SENSES TERAPAUTER

KATARZYNA

Katarzyna er hudterapeut med god erfaring. Hun er vår solstråle som er opptatt av å levere behandling av høy kvalitet. Katarzyna utfører behandlinger innen hudpleie, massasje, fotpleie, hårfjerning, og vipper og bryn

TAMARA

Tamara er daglig leder og grunnlegger av Senses Hudklinikk. Hun utfører behandlinger innen hudpleie, vippeløft, fotpleie, hårfjerning og sugaring/voksing.

OLGA

Olga er vår sertifiserte PMU spesialist og vippetekniker og har tidligere både undervist og utført behandlinger ved utdanningsinstutisjoner.

Olga utfører permanent makeup, vippeextensions, samt flere anne vipper og brynsbehandlinger. Alle behandlinger utføres med produkter av høy kvalitet og med resultater som passer til våre kunders preferanser. 

Olga har utviklet en bok der våre kunder kan få oversikt over look & feel de ønsker, før behandlingen gjennomføres. 

LISA

Lisa er en av våre erfarne spesialister innen en rekke profesjonelle massasje-teknikker. Blant annet utfører hun klassisk kroppsmassasje, dyp
 muskellmassasje, cellulitt behandling og limfodrenasje. 

Hun utfører også behandlinger innen fotpleie og hårfjerning med voks og sugaring av høy kvalitet. 

        <h2>Send oss en melding</h2>