SENSES HUDKLINIKK

DMK Enzymbehandlinger

Hva er DMK konseptet?

DMK Hudbehandlinger er laget for å oppnå sunn og glansfull hudhelse resten av livet. Ved først å behandle huden hos en av våre sertifiserte hudpleiere, får våre kunder kjenne og se hvordan huden skal kjennes og se ut når den blir behandlet riktig. Våre DMK Behandlinger er trygge, skånsomme og vi bruker naturlige ingredienser, som gir ekte og langvarige resultater.

DMK Enzymterapi- Age Management

Varighet: 90 minutter

Behandlingen jobber intensivt med å redusere synligheten av rynker, fine linjer, og andre aldringstegn.

En kombinasjon av avanserte ingredienser, eksfoliering og spesialtilpassede formler, behandler de underliggende årsakene til hudens aldring.

Behandlingen inkluderer rens av hud, peeling for å fjerne døde hudceller og en maske med aktive ingredienser som målrettet forbedrer
din hudtilstand.

Pris: 1590,-

DMK Pigment Control

Varighet: 90 minutter

Vår pigmentbehandling er avslappende og jobber intensivt for å redusere synligheten av uønskede pigmentflekker

En kombinasjon av avanserte og naturlige ingredienser, eksfoliering og en spesialtilpasset maske bryter ned melaninet i huden som har forårsaket pigmentflekkene.

Pris: 1590,-

DMK
Enzymterapi ungdom

Varighet: 90 minutter

En beroligende behandling som effektivt jobber med å redusere synligheten av akne og uren hud.

De avanserte og naturlige ingrediensene i behandlingen bekjemper bakteriene og oljen som forårsaker akne.

Inkluderer rens av hud, peeling for å fjerne døde hudceller og en maske som er formulerte for å behandle og berolige akneutsatt hud.

Pris: 1390,-

Resultater fra DMK behandlinger

Bildene under er tatt av kunder som har tatt DMK behandlinger alene eller sammen med DMK hjemmeprodukter

Google Reviews

Om Senses Spa

I hjertet av Bergen finner du Senses Spa – en liten oase av velvære og glede. Vi er her fordeg som har et behov for å slappe av i en travel hverdag.

Hos oss kan du senke skuldrene og få energien til å fortsette med hverdagen. Du vil komme inn i en avslappende atmosfære, med omsorgsfulle spaterapauter som er der for at du skal få din beste opplevelse. Vi har
gleden av å tilby et bred spekterav deilige og nyttige behandlinger innenfor massasje, spa for par, hudpleie, hårfjerning,
fotpleie, vipper & bryn. Sentral beliggenhet gjør det enkelt å komme seg til behandling både med privat bil og kollektivtransport. 

Velkommen inn til oss.

Åpningstider: 

Mandag – Fredag: 09.00 – 18.00
Lørsdag: 10.00 – 18.00