SENSES HUDKLINIKK

DMK Age Management

DMK Enzymterapi- Age Management

Varighet: 90 minutter

Hvor: Tverrgaten 1, Bergen

Pris: 1590,-

Hvordan fungerer DMK Enzymterapi- Age Management?

Aldring av huden, også kjent som hudens aldringsprosess, er en naturlig del av livet, men faktorer som solskade, livsstil og genetikk kan akselerere denne prosessen. DMK, en anerkjent leder innen hudpleie, har utviklet Enzymterapi – Age Management, som benytter seg av kroppens egne biologiske prosesser for å motvirke aldringstegn.

Hvordan det fungerer:

Eksfoliering på dypt nivå: DMK Enzymterapi starter med en eksfoliering som fjerner døde hudceller fra hudoverflaten. Dette gjør at etterfølgende produkter kan trenge dypere inn i huden for maksimal effekt.

Stimulering av kollagenproduksjon: Når enzymmasken påføres, fremmes produksjonen av kollagen i huden. Kollagen er avgjørende for hudens elastisitet og fasthet, og bidrar til å redusere fine linjer og rynker.

Styrking av hudens barrierer: Enzymene i behandlingen jobber for å styrke huden, beskytte mot miljømessige stressfaktorer og fremme hudens naturlige regenereringsprosesser.

Hydrering og næring: DMKs Enzymterapi inkluderer ingredienser som hydrerer og gir næring til huden, noe som bidrar til en sunnere, mer ungdommelig glød.

Beskyttelse: For å forhindre videre aldringstegn, er det viktig å beskytte huden mot ytre skadelige faktorer, spesielt UV-stråling. DMK-behandlingen avsluttes derfor med påføring av beskyttende produkter.

 

Fordeler:

Målrettet behandling som adresserer de underliggende årsakene til hudens aldring.

Naturlig tilnærming som benytter kroppens egne prosesser for å forynge huden.

Behandling med minimal nedetid for huden, som gir langvarige resultater.

Resultater

For optimalt resultat anbefales også bruk av hjemme produkter

Andre hudtilstander vi behandler

Se en DMK hudbehandling i praksis

Behandlingen tilpasses din hud

Credits: The Wax & Skin Lounge

Google Reviews

Om Senses Spa

I hjertet av Bergen finner du Senses Spa – en liten oase av velvære og glede. Vi er her for deg som har et behov for å slappe av i en travel hverdag.

Hos oss kan du senke skuldrene og få energien til å fortsette med hverdagen. Du vil komme inn i en avslappende atmosfære, med omsorgsfulle spaterapauter som er der for at du skal få din beste opplevelse. Vi har gleden av å tilby et bred spekter av deilige og nyttige behandlinger innenfor massasje, spa for par, hudpleie, hårfjerning, fotpleie, vipper & bryn. Sentral beliggenhet gjør det enkelt å komme seg til behandling både med privat bil og kollektivtransport. 

Velkommen inn til oss.

Åpningstider: 

Mandag – Fredag: 09.00 – 18.00
Lørsdag: 10.00 – 18.00